Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/beatus/public_html/libraries/rokcommon/RokCommon/Service/ContainerImpl.php on line 460

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/beatus/public_html/libraries/rokcommon/RokCommon/Service/ContainerImpl.php on line 460
Syndicus - Beatus

Béatus syndicus heeft zich gespecialiseerd in het administratief, technisch en financieel beheer van verenigingen van mede-eigenaars. Wij beheren tal van kleine en grote mede-eigendommen in Brussel en Vlaanderen.

15811181 s
  
      

Ons credo is maatwerk. Elke mede-eigendom verdient een gepersonaliseerd beheer met bijzondere aandacht voor de noden en wensen van de mede-eigenaars.   

Onze service omvat meer dan de traditionele beheersmethoden. Zo zetten we ondermeer extra in op: duurzaamheid, kostenefficiëntie en een proactief beheer.  Altijd professioneel en volgens de regels van de kunst.

 U wil graag extra informatie omtrent onze werkwijze of onze tarieven ontvangen?  Twijfel niet om vrijblijvend contact op te nemen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Syndicus

CONTACTEER BEATUS


Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /home/beatus/public_html/plugins/system/falangdriver/falang_database.php on line 146
 1. Velden met een * zijn verplicht.
 2. Naam*
  Gelieve uw naam in te vullen
 3. E-Mail*
  Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
 4. Telefoon
 5. Bericht*
  Gelieve een boodschap in te vullen
 6. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.
 7. Ongeldige invoer

KLANTEN GETUIGEN

 • Thx for the great Service!
  Frans Bruninckx

De verhouding tussen ervaring en kennis maakt van béatus bvba een waardevolle dienstverlener op vlak van vastgoed en huisvesting.

Béatus bvba maakt gebruik van een aantal innovatieve werkwijzen. Het is onze missie om steeds weer opnieuw een succesvolle service aan te bieden.